Menu

Star CC Diensten

De variëteit in opdrachtgevers waarvoor Star CC haar dienst heeft bewezen is enorm. Zo hebben o.a. goede doelen maar ook diverse loterijen, verzorgingsproducten en telefoonaanbieders mogen profiteren van het exclusieve maatwerk van ons contact center.

Outbound 

Star Contact Center is gespecialiseerd in directe als indirecte (leadgeneratie/afspraken) verkoop per telefoon van uw producten en diensten, zowel aan consumenten als bedrijven.

Deze manier van verkoop zal uiteraard gebeuren op een professionele en klantvriendelijke manier die het beste bij uw organisatie past. Onze agents krijgen de juiste begeleiding door middel van intensieve en creatieve traning op zowel verkoop- en gesprekstechnieken als klantvriendelijkheid.

Star Contact Center zal ten allen tijden rekening houden met het imago van uw organisatie en zodoende de manier van bellen aanpassen zodat deze precies bij de uitstraling van uw organisatie past.

De resultaten die voortvloeien uit het klantcontact zullen constant in de gaten worden gehouden. Door de constante begeleiding die de agents op de werkvloer ontvangen zijn wij er zeker van dat de gewenste kwaliteit behaald wordt en gewaarborgd blijft. Door middel van onze kwaliteitsafdeling zal elke sale of afspraak gecontroleerd worden op integriteit, tevens wordt er constant meegeluisterd om zodoende de kwaliteit te controleren en op peil te houden.

Een hoog scoringspercentage in combinatie met de kwaliteit van de gevoerde gesprekken maakt Star Contact center bij uitstek uw partner voor telefonische acquisitie. Onze Core Business is het verkoopproces van uw onderneming ondersteunen, professionaliseren en verbeteren. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op

Inbound

Het leveren van inbound diensten valt ook onder ons vakgebied, met onze inbound service garanderen wij 100% bereikbaarheid, 24 uur per dag.

Heeft uw organisatie te maken met een overvloed aan inkomend telefoonverkeer? Wilt u dat deze telefoontjes professioneel en integer worden aangenomen om zodoende het maximale te halen uit elk telefonisch klantcontact? Star Contact Center biedt in dit geval een perfecte oplossing.

Onze medewerkers gebruiken al hun kennis op het gebied van communicatie en klantvriendelijkheid om het maximale uit elk telefoongesprek te halen.

Onze call-agents hebben de kwaliteit om een simpel servicegesprek om te buigen naar een verkoopgesprek met als doelstelling het reduceren van uw retentie. Al het inkomend telefoonverkeer zal op een vakkundige en professionele wijze afgehandeld worden zodat u uw potentiele- en bestaande klanten tevreden houdt. Een samenwerking met Star Contact Center verzekert u van een maximale bereikbaarheid met als resultaat een verhoging van de omzet en servicegerichtheid.