Menu

Medewerkers

De medewerkers van Star CC zijn jong, scherp en eloquent. Tijdens de sollicitatieprocedure worden de werknemers al geselecteerd op de potentie om de bestaande groep naar een hoger niveau te kunnen brengen. Om nog een stap terug te gaan worden de vacatures al zodanig opgesteld zodat de sollicitanten zich kunnen identificeren met termen als ‘enthousiast’ en ‘gedreven’. Op die manier creeren we al een bepaalde verwachting bij de medewerkers zodat ook zij gebrand zijn op het behalen van de gewenste resultaten.

Daarnaast worden de medewerkers continu getraind, begeleid en gemotiveerd door zeer ervaren teamleiders. De teamleiders zijn allen op een zodanig niveau dat zij in principe het hele center zelf draaiende kunnen houden. Dit is de meest gewilde situatie in ieder contact center waar dan ook, omdat het de opdrachtgevers de garantie geeft dat de teamleiders precies weten wat er moet gebeuren om een uitstekende prestatie te leveren, ongeacht de campagne.

De variëteit in opdrachtgevers waarvoor Star CC haar dienst heeft bewezen is enorm. Zo hebben o.a. goede doelen maar ook diverse loterijen, energiemaatschappijen, telefoonaanbieders, media organisaties en collectieven mogen profiteren van het exclusieve maatwerk van ons contact center.