Menu

Over Star CC

Star Contact Center is te typeren als een jong en fris bedrijf, waarbij kwaliteit en succes hoog in het vaandel staan. Al jaren vinden opdrachtgevers voldoening in de door Star CC behaalde resultaten. Door de leiding van twee zeer ervaren mannen blijft het center de opdrachtgevers positief verbazen terwijl de klantgerichtheid en de integriteit te allen tijde gewaarborgd blijven. Op deze manier garandeert Star CC een exclusieve samenwerking met al haar opdrachtgevers.

Als organisatie karakteriseren wij ons door de persoonlijke sfeer, waar iedereen elkaar kent, helpt en motiveert. De woorden professionaliteit, gedrevenheid en gezelligheid staan bij ons, in die volgorde, centraal.

Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat Star CC een consistente ‘sales aanpak’ heeft ontwikkeld waarbij in-house kwaliteitswaarborging, on the job sales trainingen en een gekwalificeerde leiding fundamentele aspecten zijn om een campagne tot een succes te maken. Als contact center hebben wij ons hiermee meerdere malen bewezen en zelfs onderscheiden van andere contact centers. Naast het werven van nieuwe klanten zijn wij specialist in het pro-actief benaderen van eerdere klanten, zogeten winback-campagnes.

De openheid, sfeer en meerdere doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie zorgen ervoor dat de medewerkers dagelijks naar volle tevredenheid werkzaam zijn. Alles gecombineerd met een origineel en attractief bonussysteem is Star Contact Center een garantie voor succes!